aA aA

't Hummeltje

Wanneer uw peuter bijna 2 jaar is, merkt u dat uw peuter de wereld wil ontdekken. Bij ons kan dat. Uw kind leert een nieuwe omgeving kennen en gaat met andere peuters spelen. Uw peuter wordt zelfstandiger en krijgt meer zelfvertrouwen. Zo bereiden wij uw peuter spelenderwijs voor op de basisschool, waardoor de overgang makkelijker wordt.

Wij zijn gehuisvest in basisschool de Driesprong in Eesveen, waardoor de overgang naar de basisschool makkelijker wordt voor de peuter. Een kleine school in een mooie bosrijke omgeving. Op deze school wordt gewerkt volgens het Jenaplan.

Wij werken nauw samen met de Driesprong, waardoor we de doorgaande lijn in de ontwikkeling nauwlettend volgen. We spelen veel samen met de kleuters, zowel binnen als buiten.

 

De groep
We hebben één groep van maximaal 8 peuters van 2 tot 4 jaar. We werken met 1 gediplomeerde pedagogische medewerker en zowel op de dinsdag- als donderdagochtend wordt de pedagogische medewerker geassisteerd door een vrijwilligster

 

Piramide
Op ’t Hummeltje werken wij volgens het Piramide programma. Hierin komen verschillende thema’s aan bod, zoals: wonen, kunst, feest, herfst, jij en ik. Ouders krijgen een themabrief van ieder thema.

Als u belangstelling heeft voor onze speelzaal, kom dan gerust eens een kijkje nemen. We zijn open op dinsdag- en donderdagochtend van 8.30u tot 12.00u

 

 

Impressie van onze locatie:

Onze locatie


Meester Gerritsweg 5
8347 JP Eesveen
06 - 303 073 93
e-mail
LRK: 302987083
GGD Inspectierapport
Inschrijven

Openingstijden

Geel

dinsdgaochtend:
08.30 -12.00 uur

donderdagochtend:
08.30 - 12.00 uur