aA aA

Voorschool De Diedeldoorn

  • kleinschalig
  • individuele aandacht
  • gezellige ruimte

Voorschool De Diedeldoorn is gevestigd in de RK basisschool De Diedeldoorn in de Rietlanden in Emmen. Hier hebben wij de bescikking over een gezellige groepsruimte en een aangrensende buitenspeelplaats.

De groep
We hebben één groep voor maximaal 16 kinderen, met twee gediplomeerde pedagogisch medewerkers en een vrijwilliger. Iedere pedagogisch medewerker is mentor van een aantal kinderen. 

Dagindeling
We starten de dag in de kring met het goedemorgen lied en begroeten iedereen. Na de kring mogen de peuters vrij spelen in van de speelhoeken. Vervolgens gaan we opruimen en fruit eten. Daarna is het tijd voor een gezamenlijke knutselactiviteit  en aansluitend gaan we buitenspelen. Aan het einde van de dag sluiten we af in de kring met voorlezen.

Puk & Ko
Op de groep werken we met het programma Puk & Ko, waaruit we gedurende het schooljaar een aantal thema's behandelen. Ook sluiten we soms aan bij de thema's van de school.

Grote stap
De voorschool of peuteropvang is vaak een grote stap. Bij voorschool De Diedeldoorn kunnen de peuters in kleine stapjes wennnen. Er is veel persoonlijke en individuele aandacht.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze voorschool!

Impressie van onze locatie:

Openingstijden

Groen

maandagmiddag:
12.15 - 14.45 uur

dinsdagochtend:
08.15 -12.00 uur

donderdagochtend:
08.15 - 12.00 uur