aA aA

Voorschool De Spil

  • kleinschalig
  • groepsruimte naast groep 1/2
  • ruime buitenspeelplaats

Voorschool De Spil is gevestigd in obs De Spil in Klazienaveen. Onze groepsruimte bevindt zich naast groep 1/2 en vlakbij het speellokaal.

De groep
We hebben gedurende de week één groep. Op de groep staan vaste pedagogisch medewerkers.

Een dag op de voorschool
Bij het breng moment mogen de kinderen een tafel kiezen om even samen met de ouder/verzorger te spelen voordat deze afscheid neemt. Daarna heten we welkom in de kring en zingen we het goedemorgenlied, lezen we de namen en mogen de peuters iets vertellen. Vervolgens gaan de peuters aan tafel spelen en daarna is het tijd om vrij te spelen.
Na het fruit eten en drinken gaan we met de peuters naar buiten. Bij slecht weer doen we een binnenactiviteit. We sluiten de dag altijd af in de kring met het lezen van een boekje of we zingen een liedje. 

In het lokaal hangen dagritmekaarten, waarop de activiteiten van de dag worden aangeven. Wij verplichten de peuters niet om aan de activiteiten mee te doen, wel proberen we hen hiertoe te stimuleren.

VVE
We werken met Uk en Puk en hebben gedurende het jaar verschillende thema's. Ook sluiten we soms aan bij de thema's van groep 1/2 van de school.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, 

Impressie van onze locatie:

Onze locatie


Voeghoutenstraat 23
7891 LA Klazienaveen
06 - 513 248 10
e-mail
LRK: 132067638
GGD Inspectierapport
Inschrijven

Openingstijden

Groen

maandagochtend:
08.15 - 12.30 uur

dinsdagmiddag:
12.30 - 14.30 uur

donderdagochtend:
08.15 - 12.00 uur


Stichting Peuterwerk is onderdeel van Tintengroep