aA aA

Voorschool Pastoor Middelkoop

  • uitzicht op volkstuintjes
  • groot speelplein
  • ruim lokaal

Voorschool Pastoor Middelkoop is gevestigd in de katholieke basisschool Pastoor Middelkoop. We beschikken over een groot en overzichtelijk lokaal en hebben uitzicht op de volkstuintjes, waar we ook de kippen en konijnen kunnen bewonderen. Regelmatig maken we gebruik van het speellokaal en als we gaan buitenspelen doen we dat op het grote gezamenlijke plein van de peuters en kleuters. 

Uk & Puk
Op de groep werken wij met de methode Uk & Puk en een vaste structuur. In het lokaal hangen dagritme-kaarten, waarop we de activiteiten van de dag aangeven. 

Dagindeling
Op onze voorschool werken we met een vast dagritme. Bij het brengen mogen de kinderen een tafel kiezen om nog even samen met de ouder te spelen. Vervolgens gaan we in de kring en starten we met het goedemorgen/goedemiddag lied. Dan doen we een rondje met Puk, de kinderen mogen iets vertellen of een liedje kiezen, met Puk op schoot. De pedagogisch medewerker vertelt wat we gaan doen en sluit de kring af. De kinderen kiezen een activiteit en kunnen nog vrij spelen alvorens we weer in de kring gaan om fruit te eten. Daarna is er nog tijd om buiten te spelen of bij slecht weer in het speellokaal. Aan het einde van de dag sluiten we af in de kring met een liedje of het lezen van een boekje.

Samenwerking
We hebben een nauwe samenwerking met de school. We werken regelmatig samen en dit bevordert de overgang van de voorschool naar groep 1. 

Alle kinderen zijn bij ons welkom.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Impressie van onze locatie:

Onze locatie


Meridiaan 154
7891 EK Klazienaveen
06 - 307 186 49
e-mail
LRK: 181848259
GGD Inspectierapport
Inschrijven

Openingstijden

Paars

maandagochtend:
08.15 - 12.05 uur

dinsdagochtend:
08.15 - 12.05 uur

donderdagmiddag:
12.30 - 14.50 uur