aA aA

De Speulhörn

  • mooie buitenruimte
  • kleinschalig
  • verlengde opvang

Peuteropvang De Speulhörn heeft haar locatie aan de doorgaande weg in Westerlee. Hier hebben we een speelruimte en een mooie buitenspeelplaats. 

De groep
We hebben twee groepen voor maximaal 16 peuters. De peuters worden begeleid door twee vaste pedagogisch medewerkers en een vrijwilliger en/of stagiaire.

De reguliere kinderen komen 2 dagdelen. De kinderen met VVE-indicatie en de kinderopvangkinderen kunnen ervoor kiezen om 4 dagdelen te komen.

Een dag op de peuteropvang

Bij binnenkomst mogen de peuters eerst nog even vrij spelen. Als er afscheid is genomen van de ouders starten we in de kring. Vervolgens vrij spelen of een knutselactiviteit. Na het fruit eten gaan we bij mooi weer naar buiten. Bij slecht  weer doen we een gezamenlijke binnenactiviteit. We sluiten de dag weer af in de kring. 

Piramide

We werken met de methode Piramide, waarbij we gedurende het jaar veel verschillende thema's behandelen. Zo bereiden we de peuters spelenderwijs voor op de basisschool.   


Bij peuteropvang De Speulhörn kunnen peuters spelenderwijs leren en ontdekken.

Ouder: “Het was een hele fijne tijd om de peuterspeelzaal. Alles is met veel begrip, geduld en liefde gedaan en we hebben ons zeer welkom gevoeld! Wij zijn erg dankbaar.”


U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 

 

Impressie van onze locatie:

Openingstijden

Blauw

dinsdagochtend:
08.15 - 12.15 uur

donderdagochtend:
08.15 - 12.15 uur


Rood

maandagochtend:
08.15 - 12.15 uur

woensdagochtend:
08.15 - 12.15 uur


Stichting Peuterwerk is onderdeel van Tintengroep