aA aA

De Speulhörn

  • mooie buitenruimte
  • kleinschalig
  • verlengde opvang

Peuteropvang De Speulhörn heeft haar locatie aan de doorgaande weg in Westerlee. Hier hebben we een speelruimte en een mooie buitenspeelplaats. 

De groep
We hebben één groep voor maximaal 16 peuters. De peuters worden begeleid door twee vaste pedagogisch medewerkers en een vrijwilliger en/of stagiaire. De peuters komen drie dagdelen per week naar de peuteropvang.

Een dag op de peuteropvang
Bij binnenkomst mogen de peuters eerst nog even vrij spelen. Als er afscheid is genomen van de ouders starten we in de kring. Vervolgens vrij spelen of een knutselactiviteit. Na het fruit eten gaan we bij mooi weer naar buiten. Bij slecht  weer doen we een gezamenlijke binnenactiviteit. We sluiten de dag weer af in de kring. 

Piramide
We werken met de methode Piramide, waarbij we gedurende het jaar veel verschillende thema's behandelen. Zo bereiden we de peuters spelenderwijs voor op de basisschool.   

Verlengde opvang
Op onze locatie is ook verlengde opvang mogelijk van 07.30- 08.30 uur en van 11.00 – 12.00 uur. Voor meer informatie over de mogelijkheden van de verlengde opvang kunt u terecht bij de pedagogisch medewerker.

Bij peuteropvang De Speulhörn kunnen peuters spelenderwijs leren en ontdekken.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. 

 

Impressie van onze locatie:

Openingstijden

Blauw

maandagochtend:
08.30 - 11.00 uur

dinsdagochtend:
08.30 - 11.00 uur

donderdagochtend:
08.30 - 11.00 uur