aA aA

Nieuws

29-04-2024

Open huis peuteropvang Drie Turven Hoog Musselkanaal op woensdag 22 mei

Woensdag 22 mei van 13.30 tot 15.30 uur heeft peuteropvang Drie Turven Hoog in Musselkanaal een open huis voor ouders die kennis willen maken of willen ervaren of deze opvang past bij hun peuters. Natuurlijk kunnen ook hun kindjes kijken of zij Drie Turven Hoog leuk vinden.  
Lees meer
 
15-02-2024

Wethouder Sterenborg opent nieuwe peutergroep voor extra ondersteuning in de ontwikkeling van kinderen.

De Kanjers is de naam van de nieuwe zogenoemde VVE+ groep. De groep is een initiatief van Stichting Peuterwerk in Stadskanaal in samenwerking met gemeente Stadskanaal en Elker jeugdhulp en onderwijs. VVE+ is een Voorschoolse en vroegschoolse educatievorm voor kinderen die extra ondersteuning nodig h…
Lees meer
 
17-07-2023

Stichting Peuterwerk draagt voorscholen in de gemeente Emmen met zorg over aan Openbaar Onderwijs Emmen

Stichting Peuterwerk Emmen draagt 14 voorscholen over aan Openbaar Onderwijs Emmen (OOE). De veranderingen in financiering van kinderopvang in de gemeente Emmen is hiervoor de hoofdreden. Het besluit van OOE om een eigen stichting voor kinderopvang op te richten maakte voor beide partijen de start v…
Lees meer
 
30-03-2023

Uitnodiging open huis Kindcentrum Emmerhout

Op woensdag 5 april vindt er een open huis plaats bij Kindcentrum Emmerhout. Tussen 9.00 en 12.00 uur kan iedereen langskomen om te kijken bij onze voorschool Kristalla-Kubus en binnen beide basisscholen, kinderopvang Emmerhout én Facet. Kom jij ook?
Lees meer
 
28-11-2022

Kinderopvangtoeslag niet meer afhankelijk van aantal gewerkte uren

De hoogte van de kinderopvangtoeslag is per 1 januari 2023 niet meer afhankelijk van het aantal gewerkte uren. Het maximum aantal uren kinderopvang waarvoor ouders kinderopvangtoeslag kunnen ontvangen, blijft wel bestaan.
Lees meer
 
27-10-2022

Oudertevredenheidsonderzoek: Peuterwerk scoort gemiddeld een 8,4 bij ouders!

Voor de zomervakantie hebben wij alle ouders/verzorgers uitgenodigd om het oudertevredenheidsonderzoek in te vullen. Ook dit jaar was de respons weer hoog!
Lees meer
 
04-10-2022

Peuterwerk in een nieuw jasje!

Eindelijk is het zover… na hard werken achter de schermen is de nieuwe stijl van Peuterwerk zichtbaar voor iedereen!
Lees meer
 
11-04-2022

Peuterwerk gaat voor groen!

Spelen in een groene omgeving zorgt ervoor dat kinderen creatiever, slimmer, zelfverzekerder en fitter worden. Peuterwerk wil kinderen laten ervaren hoe fijn het is om in de  natuur te zijn. Het is één van onze speerpunten. Dit doen we onder andere door onze pleinen waar  mog…
Lees meer
 
18-12-2021

Peuterwerk blijft open

Vandaag, zaterdag 18 december, heeft het demissionair kabinet besloten om een lockdown in te voeren om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De kinderopvang blijft geopend. Dit betekent dat ook de peuteropvang/voorscholen tot de kerstvakantie geopend zijn. 
Lees meer
 
01-12-2021

Wethouder Nieboer op bezoek bij Peuterwerk Oldambt

Onlangs heeft wethouder Jurrie Nieboer van de gemeente Oldambt een ochtend meegelopen op één van de peuteropvang-locaties van Stichting Peuterwerk. Peuterwerk heeft, verspreid over de gemeente, 12 locaties in de gemeente waar peuters samen kunnen spelen en leren, maar waar ook de ontwi…
Lees meer
 
15-11-2021

Oudertevredenheidsonderzoek

Voor de zomervakantie heeft Peuterwerk aan alle ouders/verzorgers gevraagd om het oudertevredenheidsonderzoek in te vullen. Wat zijn we blij dat zoveel ouders hier de tijd voor hebben genomen.
Lees meer
 
29-09-2021

Peuterwerk zet extra in op taalontwikkeling

Zomerprogramma voor peuters met een VVE-indicatie een breed succes Bij Peuterwerk zijn alle peuters welkom op de voorschool. Dé plek om peuteravonturen te beleven. Peuterwerk biedt ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) gericht op peuters die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Lees meer
 
Stichting Peuterwerk is onderdeel van Tintengroep